Bokligheter

bokligheter

De utgivna och de på gång

Gläntan i skogen

Från början var namnet "I en skog någonstans.." men det visade sig vara upptaget. Så då blev det Glänta i skogen och det passar boken! En bok på rim om vad som sker i gläntan hos älvor, troll och knytt.

Om att vara älskad för den man är, att det finns hopp och skratt och bus.

Jag skrev den redan 2001 men det dröjde tills nu, 2024, med att vara tryckt och ute i handel. Men allt sker när tiden är inne brukar vi säga. Nu var det tid för denna. Våga tro på dina drömmar!


Boken är klassad som bok för 3-6 år men jag märker att den verkar ännu mer fängsla de runt 9-11 år.

Vi kan väl säga så här: Boken är läsvärd från 3 år till 100 eller uppåt..

Texten är gjord så barn som lärt sig läsa ska klara att läsa den själv vad gäller teckensnitt men kanske behöver hjälp med vissa ord. För de mindre behöver någon vuxen sitta med och läsa och prata runt bilderna. Mysigt!


4 generationers bakbok

2014 gjordes en bakbok i liten upplaga för de närmaste.

Recept samlade från gammelmormor och framåt. I vår släkt bakar både kvinnor och män och recepten blev många. Så jag samlade de mest använda i en egen bakbok. Nu 10 år senare finns planer på att ge ut receptboken med tillägg för de som vill baka veganskt eller glutenfritt då jag testat de flesta recept i boken just så. Kanske kommer det här finnas en e-bok att köpa inom snar framtid. Vem vet!

Välkommen åter!