emjidesign

emjidesign

Ett urval av min kreativa del

Silversmide

Runt 2008 och några år framåt var mitt stora intresse silversmide. Jag gick bland annat på Hellidens folkhögskola, Konsthantverk och design med inriktning silversmide. Den skolan vill jag varmt rekommendera! Nedan några smakprov på egna idéer och smide.

Textilt hantverk

Sömnad, virkning och broderi. Det har blivit lite genom åren. Mina lärare har varit min mormor och mamma som tidigt visade mig in i denna värld av textil. Mamma har alltid några stickprojekt på gång. Hon har även vävt, bandvävt, dokumenterat och skrivit häften om Leksandsband, sysslat med garnfärgning, virkning, sömnad, broderi. Mormor hade också alltid något på gång inom kreativt textil.

Här kommer ett urval av mina egna alster.

Om mig

Kreativ mångsysslare


Jag gillar att ha något för händerna att göra och byter hobby ganska ofta. Just nu är det skrivandet som tar en hel del plats men även virkning finns flera påbörjade projekt runt mig. Jag gillar även att baka, fotografera, läsa, sy eller brodera. 

Min vilja och mitt idéflöde är tyvärr större än min ork så där krockar det ibland men jag lär mig för varje år balansera det mer och mer.


Min hobbysida är mest aktiv på Instagram:

@emjidesign